Etli Sebzeli Güveç sunum olarak ve lezzet olarak misafirlerime yapmaktan zevk aldığım bir yemektir. Tabii misafirlerim de beğenerek yerler:)Buyurun yapılışına geçelim..
Etli Sebzeli Güveç Malzemeleri:
- Kuşbaşı doğranmış et
- Arpacık soğan ya da kuru soğan
- Biber
- Patates
- Patlıcan
- Domates
- Kaşar Peyniri
Etli Sebzeli Güveç Yapılışı:
Eti soğanla birlikte kavuralım. Patlıcan,patates ve biberler küp küp doğrayıp kızartalım. Güveç kaplarına eti ve kızartmaları yerleştirelim. Rendelediğimiz domatesleri üzerine ekleyelim. Rendelenmiş kaşar peynirlerini de üzerine koyalım.170 derecede fırında üzeri kızarana kadar bekletelim. Harika bir tat ..