Rüyalar hakkında..

Rüyalar gerçek olsa seni her gün görürdüm diye bir şarkı vardı:)

Peki size aslında rüyaların gerçek yaşandığını söylesem ne düşünürdünüz? 



Bu çoook uzun zamandır ilgimi çeken benimde sürekli araştırdığım bir konu..

Ömer Çelakıldan dinledim geçenlerde Avrupada Amerikada artık bu konu ciddi anlamda inceleniyor  gerçekliği kabul edilmiş ve üzerinde çalışılıyormuş.

Siz uyuduğunuzda (buna paralel evrenlerde diyebileceğimiz) başka bir boyutta yolculuğa çıkıyor ve bir çok insanla karşılaşıyorsunuz.
Rüya insanoğlunun ruhsal alemle birebir ilişki kurduğu bir boyut..  Rüya bir Teleportasyon vasıtası diyebiliriz.. Siz rüya sayesinde başka alemlere geçiş yapabiliyorsunuz. Mesela rüyanızda bir arkadaşınızı görüyorsunuz o kişiyle iletişime geçiyorsunuz aslında. Aynı anda iki kişi de birbirini görebiliyor. Bu iki kişi başka bir alemde karşılaşmış oluyor.

Çoğu zamanda sembolik işaretler alıyorsunuz. Ve bu sembolleri de kişi ancak kendi yorumlayabilir. Dolayısıyla bir başkasına rüya yorumlatmak çok doğru değildir.. Ancak olumlu yorumlanacağını inanıyorsanız anlatabilirsiniz.



*Işınlanma veya teleportasyon, kişinin bedeninin veya bir eşyanın bulunduğu mekânda yok edilip, bir anda başka bir mekânda ortaya çıkarılabileceği düşüncesine verilen addır. (Vikipedi)